© 2017 EVB/vzw Laermolen

Laatst bijgewerkt: 16 april, 2019 

Websiteontwerp EducaVisualBelgium EVB

 De Laermolen, Hoogstraten.

Stuur de <link> naar deze pagina door naar een vriend(in).

help help help

Geachte bezoeker.


Bent u de man of vrouw die geïnteresseerd is om actief deel te nemen aan het opwindende leven in en rond de levende Laermolen ?


Loop dan niet direct van deze pagina weg, de vzw de Laermolen is naarstig op zoek naar vers bloed om onze gelederen te versterken.


Er zijn een aantal vacatures in zowel het bestuur als bij de onmisbare duizendpoten.


Ook hebben wij dringend behoefte aan 2 MOLENAARS V/M, hetzij gecertificeerd of bereid om een cursus molenaar te gaan volgen.


Tevens zijn wij zoekende naar enthousiaste LEDEN om de molenwerking in stand te houden.

Dit houdt in om tijdens de draaiuren de winkel te beheren en eventueel uitleg te geven over de gehele molenwerking aan talloze bezoekers, bijstaan bij het onderhoud van de molen, bijstaan tijdens speciale festijnen zoals de nationale en/of provinciale molendag, open monumentendag etc.


De Laermolen is een gerestaureerde oude molen waarvan onderdelen slijten en vervangen dienen te worden. Bij de Hubo, de Gamma en de Brico hoeven we niet aan te kloppen voor vervangstukken. In de meeste gevallen moeten we deze zelf (na)maken.

Een voorbeeld hiervan is de recentelijk vervangen <slagbank> dus echte “stielmannen”, kom over de brug van de Mark gelegen aan de Molenweg 21 te Hoogstraten.


Interesse?


Spring eens binnen op een gewone draaidag <agenda>, kijk rond en maak eens een klapke met één van ons of contacteer ons via de <contact> pagina.


Wat wij bieden is een grandioze pre voor een vrijwilliger (voldoening in het vrijwilligerswerk en de collegiale omgang) en een verzekering voor tijdens het werk.